Általános szerződési feltételek


Felhasználási feltételek:

Tisztelt látogató amennyiben Ön nem szeretne vásárolni webshopunkban akkor semmilyen regisztrációra nincs szüksége, kérjük böngésszen érdeklődésének megfelelően a termékek között.Ha vásárolni szeretne akkor kérjük, hogy regisztráljon és az adatlapot pontosan töltse ki,  mert ez elengedhetetlen a pontos árutovábbításhoz és az esetleges levelezéshez.

Adatkezelés:

A Germalex Kft. mint a Germalex.hu üzemeltetője ezen adatvédelmi nyilatkozattal szeretné elkötelezni magát a biztonságos és megbízható internetes kereskedelem, a személyes adatok és személyiségi jogok védelme mellett. Az Ön  által a regisztrálás vagy a vásárlás során megadott személyes adatokat mint név, cím, telefonszám, e-mail cím stb. és az Ön felhasználói adatait az Adatvédelmi Törvény értelmében kizárólag szerződéskötési, számlázási, tanácsadási célokra, valamint saját reklámcéljainkra használjuk fel. Az adatokat harmadik fél szárára nem továbbítjuk! Ez alól kivételt képez a szállításhoz szükséges adatok továbbítása a szállítócég munkatársainak. Személyes adatait az Ön azonosítása érdekében kérjük illetve a megrendelés lebonyolításához használjuk fel. A hírlevelünkre való feliratkozáskor adatait hírlevél listánkon rögzítjük, hírlevelünkről bármikor leiratkozhat. Személyes adatait a megrendelés, ill. a hírlevélre való feliratkozáskor rögzítjük. Mindaddig nem rögzítünk semmilyen adatot, tehát Ön teljesen névtelenül böngészhet internetes oldalainkon, nézheti meg termékeinket. Adatai munkatársaink számára akkor válnak hozzáférhetővé, amikor az Ön megrendelését dolgozzák fel. Minden munkatársunk figyelmét felhívtuk arra, hogy a személyes adatokat kizárólag az adott feladat jogszerű teljesítéséhez használhatják, és hogy titoktartási kötelezettségük a tevékenység befejezése után is fennáll. Ezen felül munkatársaink behatóan ismerik az adatvédelmi jogokkal kapcsolatos szabályzókat, az adatok védelmére és titoktartásra kötelezettek, ezek megszegése esetén tisztában vannak a büntetőjogi következményekkel. Biztosítjuk Önt, hogy az Adatvédelmi Törvény előírásai szerint megteszünk minden szükséges technikai és szervezeti lépést, hogy személyes adatait védjük.  

Elállássi jog:

 Amennyiben megrendelőnk a rendelését véletlenül vagy tévedésből adta le, a hibás rendelés leadását követően azt a szállítás előtt minden következmény nélkül e-mailben vagy telefonon módosíthatja, vagy teljes egészében lemondhatja. A megrendelő a megrendelt áruk esetében a kézhezvételétől számított nyolc napon belül joga van elállni vásárlási szándékától. Ebben az esetben a Germalex Kft. a megrendelt áruért kifizetett vételárat visszatéríti Önnek legkésőbb az elállást, illetve az áru visszaszolgáltatását  követő két héten belül abban az esetben, ha a termék (termékek) eredeti bontatlan csomagolásban, hiánytalan méretben és kivitelben, sérülésmentesen  kerülnek vissza szállításra üzletünkben. A visszatérítés a szállítás költségére nem vonatkozik, valamint a termék visszajuttatásának költségeit a megrendelőnek kell viselnie. Kérjük vegye figyelembe, hogy a  portósan feladott csomagot cégünknek átvenni nem áll módjában! Bizonyos esetekben azonban nem illeti meg a megrendelőt az elállási jog, ezért azt cégünk nem téríti meg. Ilyen eset a kifejezetten a megrendelő kérésére az ő által szabott igények alapján egyedi kérésének megfelelően előállított, gyártott termék (termékek).

 Amennyiben élni szeretne elállási jogával azt megteheti e-mailben, telefaxon, vagy telefonon.

 Titoktartási kötelezettségünk a tevékenység befejezése után is fennáll. Ezen felül munkatársaink behatóan ismerik az adatvédelmi jogokkal kapcsolatos szabályzókat, az adatok védelmére és titoktartásra kötelezettek, ezek megszegése esetén tisztában vannak a büntetőjogi következményekkel. Biztosítjuk Önt, hogy az Adatvédelmi Törvény előírásai szerint megteszünk minden szükséges technikai és szervezeti lépést, hogy személyes adatait védjük.