SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK


Önnek mint megrendelőnek lehetősége van telefonon vagy az interneten Germalex.hu honlapon keresztül vagy e-mailben rendeléseit leadnia.

 

A Germalex Kft. az Interneten a Germalex.hu-n keresztül vagy telefonon, vagy e-mailban  leadott és elfogadott rendeléseket -amennyiben van raktáron- másnapi magyarországi kiszállításra hétköznap 15 óráig tudja fogadni. Figyelembe véve, hogy a megrendelt terméket, termékeket csomagolni és szállításra kell előkészíteni. A 15 óra után leadott rendeléseket amennyiben van raktáron természetesen a következő munkanapon áll módunkban teljesíteni. 

A megrendeléséről minden esetben visszaigazolást küldünk.  Amennyiben több árucikk rendelése esetén valamelyik árucikk átmenetileg raktárkészletünkből elfogyott ezt visszaigazolásunkban tudatjuk Önnel és azt is jelezzük, hogy beérkezése mikor várható. Ennek ismeretében eltudja dönteni, hogy az adott időben átmenetileg hiányzó termék nélkül, vagy annak beérkezése után egyben kéri a szállítást.

A megrendelő a megrendelt árucikket üzletünkben is átveheti ha ezt igényli, ellenkező esetben a fentiek alapján futárszolgálat szállítja házhoz a csomagot.

Magyarországi kiszállítás esetén a fizetés két módon történhet:

            Előre utalással, ilyenkor a pénz beérkezése után történik a kiszállítás. Szállítási költség:  1250,- Ft .   

            Utánvéttel, ilyenkor a kiszállításkor a futárnak kell fizetni a vételárat. Szállítási költség:  1.750,- Ft .

Magyarország területén a kiszállítás 8 – 17 óra között történik. Amennyiben a futár az áru átadását nem tudja teljesíteni mert Ön az adott időpontban nem volt elérhető a megadott címen abban az estben értesítőt hagy az Ön számára a legközelebbi kiszállítás időpontjáról.